RUČNI RAD

U mojoj obitelji oduvijek se šivalo, štrikalo i heklalo (kukičalo). Kolekciju FLOWer čine heklane jastučnice, nakit (ogrlice, narukvice, naušnice) i ukrasi za kosu. Svaki proizvod je unikat, odraz trenutne inspiracije i izrađen je s mnogo pažnje, strpljenja i ljubavi.


Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu
Cjenik

FLOWer NAKIT I UKRASI ZA KOSU

  • izrađeni su od merceriziranog pamučnog bijelog konca,
  • mogu se prati ručno u blagom šamponu ili tekućem deterdžentu i sušiti na ravnoj podlozi uz povremeno pažljivo oblikovanje prstima.

Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Galerija fotografija

FLOWer JASTUČNICE

FLOWer jastučnice su 100% hrvatski proizvod.

Izrađene su od merceriziranog pamučnog bijelog konca i damasta proizvedenih u Hrvatskoj (Unitas d.d. i Tvornica tekstila Trgovišće).

Način održavanja jastučnica:

  • pranje na 90⁰ u perilici za rublje
  • glačanje na najvišoj temperaturi.
Što je damast? I u Hrvatskoj se proizvodi damast.

Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Anahit - obrt za usluge, savjetovanje i izradu Galerija fotografija

Narudžbe i način dostave ručnih radova dogovaramo putem e-pošte anahit.vita@gmail.com ili obrasca za kontakt.

Cjenik

FLOWer kolekcija
Jastučnica* 40×40 cm + jastuk 64 - 85 EUR
Ogrlica* 50 - 67 EUR
Narukvica 24 EUR
Naušnice (1 par) 24 EUR
Ukosnica/špangica (set=5 kom) 15 EUR
Kopča za kosu 20 EUR

*cijena ovisi o veličini i broju heklanih elemenata

Cijene ne uključuju troškove dostave.
Cijene su oslobođene PDV-a temeljem članka 90. stavka 2. Zakona o PDV-u.